onsdag 4 november 2015

November

Att det redan är november... Hösten bara försvinner iväg känns det som och snart har vi ju en liten kille som blir ett halvår.
Vi har haft en vanlig start på veckan. Efter två veckors uppehåll på sången på grund av att vi varit sjuka promenerade vi som vanligt iväg på måndags morgonen. Vi hade sällskap av kompisar och väl framme var det lite annorlunda sång. Vi fick hålla till inne i kyrkan och den minste av oss fick motta en present eftersom han blivit döpt under hösten. På eftermiddagen lånade vi sedan nya böcker och mötte upp den fjärde familjemedlemmen.
Under gårdagen var vi först på sång och lek på öppna förskolan och åkte sedan bil för att kolla lite nya ev boenden... Det blev en efm och kväll med mycket bilåkande men det gick helt ok med de små. Om det var bilåkandet eller havsluften som tröttade ut vår minsting vet vi inte men vi hade sedan en ovanligt bra natt. Den minste vaknade bara tre gånger för mat och somnade direkt om. Han var vaken ett tag mellan sex och halv sju men sov sedan en stund till. Vi kände oss som nya människor. Fortfarande trötta men det har ändå funnits en helt annan energi idag. Vi har annars haft hemska nätter på sista tiden, det nästan är så att vi drar oss för att gå och lägga oss eftersom vi vet att vi ändå måste vakna igen efter någon timme.
Idag har det varit en grå och lugn dag med mycket sång och dans hemma. Vi var ute en timme på förmiddagen och byggde sandslott och på eftermiddagen plockade vi luktärtor (3 nov och fortfarande fina!), kollade på stora löv och gick sedan för att möta en morfar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni får många nätter ni får sova det är ni värda så som ni har fått kämpa KRAM farmor S